بدترین کشورها بر اساس میزان دسترسی شهروندانشان به اینترنت+ نقشه
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه انگلیسی ایندیپندنت، نقشه‌ای را منتشر کرد که میزان دسترسی کاربران اینترنتی کشورهای مختف جهان را نسبت به جمعیت کل آن‌ها نشان می‌دهد. 

این نقشه نشان می‌دهد 90 درصد آفریقایی‌ها، علی‌رغم پیشرفت‌های چشمگیر این کشورها در حوزه فناوری در سال‌های اخیر، به اینترنت دسترسی ندارند. از 10 کشوری که شهروندانشان کمترین دسترسی را به اینترنت دارند، 9 کشور در قاره آفریقا هستند.   

دولت «گامبیا» دسامبر 2016 و در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری، اینترنت را در این کشور مسدود کرد و تنها 17 درصد از جمعیت آن به اینترنت دسترسی دارند. 

از سوی دیگر، تنها 2 درصد جمعیت کشورهای آفریقایی «سومالی»، «سیرالئون»، «اریتره» و «گینه» به اینترنت دسترسی دارند.  

در خارج از قاره آفریقا نیز، «میانمار» در جنوب‌شرق آسیا، در میان 10 کشور با کمترین دسترسی به اینترنت قرار دارد.  تنها 7 درصد جمعیت این کشور به اینترنت دسترسی دارند.

طبق این نقشه، 49 درصد جمعیت ایران به اینترنت دسترسی دارند. این نقشه، میزان دسترسی شهروندان کشورهای آمریکا، روسیه، ترکیه، چین و عربستان را به اینترنت، به ترتیب 89، 71، 58، 52 و 65 درصد نشان می‌دهد.  

در ادامه گزارش آمده است: دسترسی به اینترنت، در این دوران، از ابتدایی‌ترین اصول حقوق‌بشر به‌شمار می‌آید. در برنامه مدون سازمان ملل متحد برای سال 2030، دسترسی به اینترنت یکی از ارکان پیشرفت کشورها در نظر گرفته شده است.  


بدترین کشورها بر اساس میزان دسترسی شهروندانشان به اینترنت+نقشه

انتهای پیام/