اردبیل؛
احداث مدارس در شهرک‌های جدیدالتاسیس اردبیل
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،جواد زنجانی فرماندار شهرستان اردبیل گفت:در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اردبیل اظهار داشت: هم اکنون شهرک های جدیدالتاسیس شهرستان اردبیل نیازمند احداث فضاهای آموزشی و مدرسه هستند که انتظار می‌رود هر چه زودتر فضاهای آموزشی و مدارس در شهرک های جدیدالتاسیس اردبیل احداث شود تا بتوانیم دغدغه و مطالبات ساکنان این مناطق را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه نصف جمعیت استان اردبیل در مرکز استان ساکن هستند، گفت: به دلیل این امر نیاز است فضاهای آموزشی و علمی در منطقه با توجه به جمعیت زیاد منطقه گسترش یابد که در این زمینه آموزش و پرورش نقش اساسی و خطیری دارد.

فرماندار شهرستان اردبیل بیان کرد: هفته شورای آموزش و پرورش فرصتی بسیار بزرگ برای قدردانی از زحمات معلمان و فرهنگیان است و انتظار می‌رود در این هفته شاخصه‌های مختلف تربیتی، علمی و آموزشی در مدارس تبیین شود تا بتوانیم جایگاه آموزش و پرورش را در نزد همگان بشناسانیم.

زنجانی تصریح کرد:‌ انتظار می‌رود از ظرفیت خیران برای احداث فضاهای آموزشی و علمی مناطق مختلف استان اردبیل استفاده شود چرا که هم اکنون بسیاری از مدارس اردبیل نیازمند تجهیز و نوسازی هستند و با ظرفیت خیران می‌توان این دغدغه‌ها و مشکلات موجود را برطرف کرد.

وی افزود: باید آموزشها و برنامه‌های مختلف در مدارس اردبیل اجرا شود تا بتوانیم با استفاد از این آموزشها گام بزرگی در کاهش آسیبهای اجتماعی برداریم چرا که دانش‌آموزان قشر حساسی بوده و نیازمند برنامه‌ریزی اساسی و هدفمند هستند.

فرماندار شهرستان اردبیل اظهار کرد: نظارت بر فعالیت آموزش و پرورش و مدارس باید دوچندان شود تا بتوانیم با تبیین برنامه‌ها و مطالبات دانش‌آموزان و فرهنگیان گام مهمی در توسعه و پیشرفت جایگاه علمی استان اردبیل برداریم که این امر نیاز اساسی است.

انتهای پیام/ع