ذوالقدر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
کمیته شهید محسوب شدنِ آتش‌نشانان در حین ماموریت تشکیل می‌شود
کمیته شهید محسوب شدنِ آتش‌نشانان در حین ماموریت تشکیل می‌شود"فاطمه ذوالقدر" عضو مجمع نمایندگان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مصوبات و موضوعات مطروحه طی جلسه امروز ظهر این مجمع گفت: براساس مصوبه امروز این مجمع قرار شد، کمیسیون عمران اختصاص بودجه‌ برای بازسازی بافت‌های فرسوده در لایحه بودجه سال 96 را به صورت جدی پیگیری کند.

وی در ادامه با بیان اینکه برای رسیدگی به موضوع حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو کمیته‌ای تشکیل می‌شود، اظهار داشت: در کنار آن موضوع شهید محسوب شدن آتش‌نشان‌ها و سختی کار آنها نیز با جدیت در یک کمیته دنبال خواهد شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در بعد نظارتی خود نیز قرار است با مسئولان مربوطه در حادثه پلاسکو جلساتی را برگزار کند و در بحث ساماندهی مدیریت بحران نظارت‌های لازم را انجام دهد.

انتهای پیام/