تندگویان مطرح کرد؛
راه اندازی پایگاهی برای تغییر شهید آتش نشان خدمت به شهید ایثارگر
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مهدی تندگویان نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران پس از تسلیت به خانواده داغدار فاجعه بزرگ پلاسکو، اظهار داشت: پایگاهی راه اندازی کرده ایم و از تمام فرزندان شهید سراسر کشور درخواست کردیم که طی نامه‌ای، شهدای آتش‌نشانان از شهید خدمت به شهید ایثارگر تغییر پیدا کنند.

 وی افزود: تاکنون ۲۰ هزار نفر از فرزندان شهید ایثارگر سراسر کشور این درخواست را امضا کرده‌اند تا شهدای آتش‌نشان نیز از همه تسهیلات بنیاد شهید بهره‌مند شوند.

نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: همچنین در خصوص این موضوع مکاتبه‌ای با رئیس مجلس شورای اسلامی انجام داده ایم.

تندگویان با اشاره به سامانه جامع مصوبات شورای اسلامی شهر تهران، افزود: مطابقت یا مغایرت مصوبات شورای اسلامی شهر تهران با قوانین، باید به تولید مصوبه‌ای جدید منجر شود.

وی تصریح کرد: اگر مصوبه‌ای در یک موضوع خاص با مصوبات پیشین و یا قوانین مغایرت دارد، باید توسط این سامانه پایش و نهایتا منجر به بررسی برای یک مصوبه جدید شود.

نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه وحدت رویه مصوبات شهری و قوانین شهری یکی از نیازهای اساسی شورای شهر اسلامی تهران است، گفت: این سامانه باید به عنوان یک مأموریت برای سامانه جامع مصوبات شورا تعریف شود.

انتهای پیام/