بندرعباس؛
پیش بینی برداشت 347 هزار تن پیاز خارج از فصل
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سیدرضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان  افزود: 9 هزار و400 هکتار از زمین های کشاورزی زیر کشت پیاز است.  
 
وی افزود: این میزان 15 درصد بیشتر از پارسال است.   
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش سطح زیرکشت، افزایش دمای هوا و اجرای برنامه های به زراعی را از علت های افزایش تولید عنوان کرد.  
 
امیرزاده گفت: شهرستان های بندرعباس و میناب از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در استان است.  
 
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود.   
 
برداشت پیاز تانیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .   
 
هرمزگان رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.   
 
پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبی و سکته مغزی موثر است.  
 
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سردسال است.  
 
این استان با تولید حدود یک میلیون و 400 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
 
انتهای پیام/ز