بدنبال حکم قاضی فدرال سیاتل علیه دستور ضدمهاجرتی ترامپ؛
قطر ایرویز: به همه مسافران آمریکا اجازه سوار شدن به هواپیماهایمان را می‌دهیم
قطر ایرویز: به همه مسافران آمریکا اجازه سوار شدن به هواپیماهایمان را می‌دهیمبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی شرکت هواپیمایی «قطر ایرویز» روز شنبه گفت این شرکت به همه مسافرانی که به سبب دستور هفته قبل رئیس جمهور آمریکا از سفر به این کشور منع شده بودند، اجازه می دهد سوار هواپیماهایش شوند. 

این اقدام بعد از آن صورت می گیرد که یکی از قضات فدرال آمریکا با صدور حکمی به توقف اجرای دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، رای داد. 

بر اساس بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی قطر ایرویز قرار گرفت، سازمان دفاع مرزی و گمرکات آمریکا به شرکت قطر ایرویز اعلام کرده است که این شرکت می تواند مسافران هفت کشور عمدتا اسلامی و نیز مهاجرانی را که بر اساس دستور ترامپ از سفر به آمریکا منع شده بودند، در پروازهای خود جای دهد. 

ترامپ در تاریخ 27 ژانویه با صدور دستوری ورود اتباع ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن و نیز همه مهاجران را به این کشور منع کرد. 

حکم قاضی فدرال آمریکا در سیاتل که جلوی اجرای دستور ترامپ را می‌گیرد، چالشی برای ترامپ به شمار می‌رود.

پیش از این، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در پی حکم یک قاضی در سیاتل، به شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد مسافرانی را که تحت تاثیر فرمان ترامپ قرار گرفته اند، سوار هواپیما‌ها کنند.


انتهای پیام/