مشهد؛
تولید بیش از 116 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی به خصوص کشتارگاه های طیور دارد.

جعفر عطارباشی مقدم افزود: طی10 ماهه ابتدای امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 567 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

عطارباشی مقدم، طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را در این مدت بیش از 61 میلیون و 700 هزار قطعه اعلام کرد و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی است و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

او با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز تهیه شوند، گفت: در هنگام خرید این محصولات، باید دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
انتهای پیام// ف ح