اصفهان؛
30 کارگاه تولید سرکه سیب در سمیرم فعال است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اسماعیل یاری  اظهار کرد: این شهرستان بدلیل برخورداری از محصول مرغوب سیب درختی، قطب تولید سرکه سیب در کشور معرفی شده است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع بویژه بعد از سفر رییس سابق سازمان بسیج مستضعفین کشور به این شهرستان در سه ماه گذشته، با بهره وری و استفاده از صنایع تبدیلی در این بخش مورد تاکید قرار گرفت.

یاری، ضرورت تولید و استفاده از مشتقات سیب با بهره گیری از صنایع تبدیلی را یادآور شد و گفت: با توجه به اشتغال 92 درصدی مردم و حتی عشایر این خطه به شغل کشاورزی و خشکسالی های ادامه دار، توجه به صنایع تبدیلی در این منطقه، امری اجتناب ناپذیر است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سمیرم اظهار کرد: توسعه و راه اندازی کارگاه های صنایع تبدیلی و سرکه سیب با توجه به شعار سال و تحقق اقتصاد مقاومتی، در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

سروان پاسدار یاری با بیان اینکه بسیج با پرداخت تحصیلات توانسته است گام مهمی در این مسیر بردارد، افزود: افزون بر 70 تُن سرکه در طول یکسال در سمیرم تولید و بیش از پنج تُن آن به کشور های هاشیه خلیج فارس صادرات می شود.

به گفته وی، 80 خانوار تاکنون بصورت مستقیم و غیرمستقیم در این عرصه کارگاهی مشغول کار شده اند.



انتهای پیام/م