بیرجند؛
بیمارستان دامپزشکی در خراسان جنوبی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ؛کمیلی،رئیس سازمان نظام دامپزشکی خراسان جنوبی در مراسم افتتاح نخستین بیمارستان دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: این بیمارستان که در زیربنایی معادل 350 مترمربع ایجاد شده است با اعتباری بالغ‌ بر 1 ‌میلیارد و 600 میلیون تومان راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان دارای یک مرکز واکسیناسیون طیور است، افزود: با توجه به ظرفیتی که در صنعت طیور استان وجود دارد این مرکز بسیار مفید خواهد بود.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: این مرکز دارای بخش سونوگرافی است که در آن دو دستگاه سونوگرافی برای تشخیص بیماری حیوانات خانگی و دام‌های بزرگ وجود دارد.

کمیلی با بیان اینکه یکی دیگر از بخش‌های این بیمارستان بخش جراحی است، افزود: قرار است برای بخش آزمایشگاه این بیمارستان سیستم کدینگ نیز راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه در این بیمارستان پنج دامپزشک فعالیت می‌کنند، گفت: این بیمارستان دارای داروخانه، مرکز کلینیک تخصصی، کلینیک دام کوچک و آزمایشگاه است.

انتهای پیام/ب