شیراز؛
برپایی یازدهمین المپیاد فرش دستباف در شیراز
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سید محمد ویسیان دبیر یازدهمین المپیاد فرش دستباف گفت: شرکت‌کنندگان در المپیاد فرش دستباف در دو مقطع دانشجویی با گرایش رنگرزی، بافت، مرمت و طراحی و در مقطع دانش‌آموزی با گرایش رنگرزی، بافت و طراحی به مدت دو روز به رقابت می‌پردازند.

ویسیان افزود: در این دوره 171 شرکت‌کننده از 27 دانشگاه و مرکز آموزشی حضور دارند و در آیین پایانی که پنجشنبه همین هفته برگزار خواهد شد نفرات برگزیده مشخص می‌شوند.

سرپرست حوزه معاونت تحقیقات و آموزش مرکز ملی فرش ایران تصریح کرد: شناسایی استعدادهای برتر و معرفی به واحدهای تولیدی هنرصنعت فرش دستباف، تعامل با دانشجویان و دانش‌آموزان، از مهم‌ترین اهداف برپایی المپیاد فرش دستباف است.

ویسیان اظهار داشت: انگیزه بخشیدن به دانشجویان و هنرجویان رشته فرش و نگاه علمی به حوزه هنرصنعت فرش دستباف در تمام ابعاد توسط حوزه معاونت تحقیقات و آموزش از دیگر رویکردهای این المپیاد علمی و هنری است.

یازدهمین المپیاد کشوری فرش دستباف با حضور 20 استان کشور از سوم تا پنجم اسفندماه در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس درحال برگزاری است.
انتهای پیام/ر