اردبیل؛
کمک 178 میلیارد ریالی خیران اردبیلی به خانواده‌های نیازمند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،صفر توحیدی در جلسه بررسی میزان کمک‌های مردمی به مددجویان استان اردبیل اظهار داشت: امسالاردبیلی‌ها بیش از 178 میلیارد ریال به خانواده‌های تحت حمایت این نهاد مساعدت کرده‌اند که این مساعدت‌های مردمی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش داشته و این امر بیانگر اعتماد آحاد مختلف جامعه به کمیته امداد است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته نیکوکاران نزدیک به 170 میلیارد ریال به مددجویان کمک کرده‌اند، تصریح کرد: با هم‌افزایی کمک‌های مردمی می‌توانیم بخش مهمی از نیازهای خانواده‌های مستمند را بر طرف کرده و آنان را به مرز خودکفایی نزدیک کنیم.

توحیدی بیان کرد: تمامی مساعدت‌های مردمی در راستای رفع مشکلات درمانی، تأمین مسکن، جهیزیه، تحصیل و سایر مسائل ضروری آنان هزینه‌ می‌شود که با همیاری و مشارکت خیران در طرح‌های حمایتی رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان با سرعت بیشتری انجام می‌شود که امیدواریم نیکوکاران بیش از پیش یاریگر کمیته امداد در این امر مهم باشند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل گفت: نیکوکاران امسال بیش از 33 میلیارد ریال صدقه پرداخت کرده‌اند که در راستای تسهیل و تسریع در روند یاری رسانی به اقشار بی‌بضاعت با ساماندهی صندوق‌های صدقات و استفاده از روش‌های نوین الکترونیکی و کد #045*8877* درصدد هستیم کمک‌های مردمی را در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار دهیم.

توحیدی با اشاره به اینکه تمامی نذورات، صدقه، زکات و سایر مساعدت‌های خیران براساس نیات خیرخواهانه آنان برای گره‌گشایی از مشکلات اقشار بی‌بضاعت هزینه می‌شود، اظهار کرد: تلاش داریم با شفاف‌سازی هزینه کرد مساعدت‌های مردمی اعتماد عمومی به کمیته امداد را بیش از پیش ارتقابخشیم.

انتهای پیام/ع