برگزاری مطلوب جشنواره مد و لباس فجر میتواند تاثیرات زیادی نه تنها روی هنر طراحی لباس که بر روی کل صنعت پوشاک کشور بگذارد.

به گزارش
گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری ششمین جشنواره مد و لباس فجر؛ طیبه سیاوشی با اشاره به اینکه جامعه ایرانی نیاز به طراحی آثار تازه و متنوعتر دارد، افزود: متاسفانه در شرایط امروز بازار ایران ، سلایق در نظر گرفته نمی شود و سلیقه تجاری است که حاکم است.
وی ادامه داد: باید تنوع و قدرت انتخاب بیشتری را به مردم داد تا لباسی متناسب با شان اجتماعی خودشان در دسترس داشته باشند و از فرصتهای بیشتری برای انتخاب بهرهمند شوند.
سیاوشی تصریح کرد: امید داریم تا این جشنواره مسیری را بسازد که محدودیت های انتخاب لباس برای مخاطبان کاهش یابد و طرحهای اسلامی ایرانی بیشتری در بازار عرضه شود.
ششمین جشنواره مد و لباس فجر دهم اسفند در تالار وحدت به کار خود پایان می دهد.
انتهای پیام/