منصور سهرابپور از آخرین وضعیت جدیدترین ساخته سینمایی خود گفت.

منصور سهراب پور تهیه کننده سینما در خصوص آخرین وضعیت ساخت«ماداگاسکار» به خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت:این اثر مرحله بازنویسی فیلمنامه را پشت سر میگذارد و هم اکنون فیلمنامهنویس با یک تیم همراه در سرزمین ماداگاسکار برای انجام یک سری تحقیقات به سر میبرد.
وی افزود:پس از انجام تحقیقات و تکمیل فیلمنامه کارگردان کار انتخاب و فکر میکنم اوایل بهار سال 96 به تولید نزدیک شویم.
وی با اشاره به موضوع و زمان نمایش این اثر عنوان کرد:موضوع این فیلم کمدی و مفرح است و کلا جشنوارهای نیست و در اولین فرصت مناسب پس از ساخت، اکران خواهیم کرد.
سهرابپور در ادامه افزود:برنامه اکران این فیلم برای ایران، آفریقا و کشورهای خاورمیانه طراحی شده است و کاری پر زحمت و دشوار اما شیرین و دلچسب خواهد بود و مورد توجه مخاطب قرار خواهد گرفت.
این تهیهکننده درباره لوکیشنها و مدت زمان فیلمبرداری «ماداگاسکار» عنوان کرد:کل لوکیشنهای این اثر که بهصورت مشترک با کشور آفریقا ساخته میشود در این کشور خواهد بود و حدود دو ماه برای فیلمبرداری در نظر گرفتیم.
سهراب پور در خصوص بازیگران «ماداگاسکار» اظهار داشت: از بهترین کمدینهای ایرانی و همچنین از بازیگران آفریقایی در این فیلم که به قلم بابک کایدان است،بهره خواهیم برد.
انتهای پیام/