موارد استفاده پیازهای رنگی متفاوت است اما آشپزها هر نوع پیاز را در پخت غذای خود استفاده نمیکند.

به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در دنیا سه نوع پیاز سفید، قرمز و زرد شناخته شده است که هر کدام از آنها دارای خواص گوناگون بوده و در صنعت آشپزی هر کدام کاربرد جداگانهای در طبخ غذاهای دارند.
در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا میشوید:
پیاز زرد
این نوع پیاز بیشتر در آشپزی بکار گرفته میشود و مزهای شیرین دارد و طعم غذا را خوب میکند، این پیاز به دلیل گوگرد بالا و طعم خوب آن طرفداران بیشتری دارد و افراد در کنار غذای خود میتوانند آن را به صورت خام مصرف کنند و اابته این پیاز یک تندی قابل توجه دارد.
پیاز سفید
این نوع پیاز از تندی خفیفتری نسبت به پیاز زرد برخوردار است و بیشتر برای چرخ کردن و به عنوان یک ماده مکمل غذایی در سالاد استفاده میشودف این پیاز بیشتر در غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار میگیرد.
پیاز قرمز
این پیاز در غذاهای غیرپختنی بکار میرود و آن را میتوان در بین غذا و سالاد پیدا کرد و تندی و طعم آن به اندازه سایر انواع پیازها نیست.
گفتنی است، در انتخاب پیاز باید جنبههای مختلف آن و نوع پخت و پز در نظر گرفته شود.
لازم به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش میشود.