به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر گروه مهندسی و نظارت
بهداشت محیط شماره دو اصفهان گفت :با اجرای طرح نوروزی نظارت برواحد های تولید و
توزیع مواد غذایی استان تاکنون ،این مقدارمواد غذایی تاریخ گذشته و فاسددر بازرسی
از 14هزار واحد صنفی شناسایی و جمع آوری شده است .
هوشنگ طاهری با بیان اینکه در این بازرسی ها 47 واحد صنفی پلمپ شدند افزود :73واحد متخلف نیز اخطاریه دریافت کردند .
وی گفت : کارشناسان این اداره 420 مورد نمونه گیری آب آشامیدنی نیز انجام دادند.
طرح ضربتی کارشناسان بهداشت محیط استان از اواسط اسفند
آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد .
انتهای پیام/م