بارسلونا 4 - والنسیا 2/پیروزی سخت کاتالان ها به لطف پنالتی و اخراج
بارسلونا با درخشش مسی به سختی موفق به شکست والنسیای 10 نفره شد.
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،بارسلونا و والنسیا از چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت های لالیگای اسپانیا در استادیوم نیوکمپ مقابل هم قرار گرفتند که آبی اناری ها چهار بر دو خفاش ها را شکست دادند.
ابتدا مانگالا در دقیقه 29 والنسیا را پیش انداخت، اما سوارز در دقیقه 35 بازی را به تساوی کشاند. خطای منجر به اخراج مانگالا از والنسیا، پنالتی گل شده مسی در دقیقه 44 برای بارسلونا را در پی داشت، اما الحدادی، بازیکن پیشین بارسلونا یک دقیقه بعد بار دیگر والنسیا را به گل رساند.
دیگر گل مسی در دقیقه 52 برتری 3 بر 2 بارسلونا را رقم زد و در نهایت گومز در دقیقه 89 گل چهارم بارسلونا را به ثمر رساند تا این تیم با 63 امتیاز پشت سر رئال مادرید در رده دوم، تعقیبکننده صدرنشین بماند. والنسیای 30 امتیازی نیز در رده چهاردهم قرار گرفت.