تبدیل خمین به قطب تولید پرچم کشوربا پشتکار مددجوی کمیته امداد.
 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ ر این کارآفرین که اکنون صاحب بزرگترین کارخانه تولید پرچم کشور است ، گفت :این کارخانه  سالانه نیمی از  هزار تن پرچم مورد نیاز  کشور را تولید می کند در حالی که در گذشته این بازار را چین تصاحب کرده بود.
ابولفضل خانجانی افزود:کارخانه اش  علاوه بر رفع نیاز داخل ، پارسال  دویست هزار دلار پرچم به کشورهای عراق و افغانستان صادرکرده افزود واین تولید  امسال افزایش می یابد.
او با بیان اینکه  تمام فرآیند تولید ، از طراحی ، ساخت شابلون ، برش  ، چاپ و تثبت رنگ در این کارخانه و با دانش و تخصص بومی انجام می شود،افزود : این کارخانه زمینه اشتغال مستقیم و غیر مستقیم چهارصد و پنج سرپرست خانوار و مددجوی کمیته امدادرا  فراهم کرده است .
ابولفضل خانجانی با اشاره به اینکه ، از کودکی کار کرده است ، گفت : پیش از این برای گذران زندگی در مشاغل و کارگاه های مختلف تجربه کسب کرده و با همیاری یک سرمایه گذار ،  ابتداکارخانه را با چهار نفر راه اندازی کرده  و با تلاش شبانه روزی اکنون به این مرحله رسیده است .
این کارآفرین سی و دو ساله ، وضعیت کنونی اش را مدیون تلاش ، امید و توکل به خدا می داند .
انتهای پیام/ج