اردبیل؛
ارائه خدمات به 15 هزار نفر در ایستگاههای هلال احمر استان اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سعید جوادزاده گفت: این خدمات توسط 131 نفر از اعضای جمعیت هلال احمر استان ارائه شده که 77 نفر آنها خانم و 54 نفر آقا بوده اند.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده به مسافران تشریح کرد: 781 نفر از مسافران به کمپین 'نه به تصادفات جاده ای' و کمپین 'کتابخوانی در سفرهای نوروزی' پیوسته اند.

جوادزاده گفت: 702 نفر از ایستگاه های سلامت ، 439 نفر از ایستگاه های فضای دوستدار کودک و 510 نفر از خیمه های نماز در سه روز اول دور دوم سفرهای نوروزی استفاده کرده اند.
وی همچنین با اشاره به اقلام توزیعی در این مدت تصریح کرد: هفت هزار و 42 نقشه ، 6 هزار و 473 عدد بروشور و 10 هزار و 172 عدد سایر محصولات در بین مسافران توزیع شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل نیز از امدادرسانی به 6 حادثه در سه روز گذشته از دور دوم سفرهای نوروزی خبر داد.

عزیز ارشادیان افزود: پنح فقره از این حوادث، جاده ای بوده و یک مورد هم خدمات مناسبتی است.
وی با بیان اینکه در این حوادث به 25 نفر امدادرسانی شده ، تصریح کرد: 20 نفر در حوادث جاده ای آسیب دیده و پنج نفر هم در خدمات مناسبتی امدادرسانی شده اند.

ارشادیان با اشاره به اینکه در این حوادث پنج نفر نجات یافته وجود دارد، افزود: از این تعداد سه نفر به صورت سرپایی درمان شده و دو نفر هم به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: برای امدادرسانی به حادثه دیدگان این حوادث هفت تیم عملیاتی ، 23 نفر نیروی عملیاتی و 6 دستگاه خودروی آمبولانس به کار گرفته شده بود.

وی گفت: یک هزار و 760 نفر روز نیروی انسانی، 41 دستگاه خودروی عملیاتی در طرح هلال احمرنوروزی به کار گرفته شده که شامل 17 دستگاه آمبولانس ، 10 خودرو ست نجات و 14 دستگاه خودروی پشتیبان است.

انتهای پیام/ح