رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از جمعآوری بیش از چهار هزار و 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته در طی 35 روز از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار
گروه استانهایباشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، دکتر علی زکی زاده گفت: با حضور 15 نفر از بازرسین بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف ارتقای امنیت و سلامت غذایی جامعه از اول اسفندماه سال 95 آغاز و تا 15 فروردین 1396 همچنان ادامه دارد.
وی افزود: از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون یکهزار و 199 مورد بازدید از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجامشده است که تعداد 40 مورد از متخلفان به مراجع قانونی معرفی و 3 مرکز متخلف عرضهکننده مواد غذایی نیز تعطیلشدهاند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: جهت شاغلین در مراکز و اماکن مذکور نیز چهارصد و 78 مورد کارت معاینه پزشکی صادر شده است و همچنین در این مدت تعداد 103 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی، 70 مورد نمونهبرداری میکروبی آب و هزار و 324 مورد کلر سنجی از آب شرب نیز بهعملآمده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: در همین راستا بازرسان بهداشت محیط این شبکه طی اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون مقدار چهار هزار و 938 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته را جمعآوری و معدوم کردهاند که در این بین و در راستای ممانعت از فعالیت غیربهداشتی دستفروشان دورهگرد غذای گرم در سطح معابر و با همکاری واحد اجراییات شهرداری و نیروی انتظامی، تعداد 850 پرس غذا در 13 مرحله از این دستفروشان جمعآوری و معدوم شد.
وی تصریح کرد: در این بین بازرسان بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بهطور مستمر در ساعات اداری و غیر اداری بر بهداشت محیط کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بخصوص سرویسهای بهداشتی عمومی و محلهای اسکان مسافران نوروزی نظارت کرده و پیگیریهای لازم بهمنظور رفع نواقص بهداشتی مشاهدهشده را انجام میدهند.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: در این بازدیدها بکار بردن تجهیزات پرتابل توسط بازرسان بهداشت محیط ازجمله دماسنج دیجیتال، شوری سنج و روغن سنج، تشخیص تخلفات و پیگیری آنها را برای بازرسان آسانتر از قبل کرده است.
مهندس حسن ذبیحی افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی تا 15 فروردین سال جاری ادامه داشته و شهروندان و مسافران در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی میتوانند شکایات خود را از طریق تلفن گویای 190 یا شماره 07733123566 عنوان نمایند.