قزوین؛
پلمب یک واحد رستوران بین راهی
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛مدیر کل دامپزشکی استان گفت : در این رستوران فرآورده‌های خام دامی در وضعیت نامناسب نگهداری می‌شد وبه دلیل قطع بودن آب آشامیدنی از مدت‌ها قبل، شستشوی ظروف و فرآورده‌های خام دامی انجام نمی‌شده است.

سید بهمن نقیبی از مردم و مسافران خواست: هرگونه مشکلات بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان قزوین گزارش کنند.
 
انتهای پیام/