اردبیل؛
افزایش ۱۱ درصدی تردد وسایل نقلیه از محورهای مواصلاتی استان اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی رحمتی افزود: از 25 اسفندماه سال گذشته تا روز 13 فروردین‌ماه امسال تعداد 948 هزار و 443 تردد در محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان اردبیل به ثبت رسیده که بیشترین تردد مربوط به خودروهای خروجی از استان بوده است.

وی تعداد خودروهای خروجی از استان اردبیل را و 484 هزار و 680 دستگاه برشمرد و بیان کرد: براساس ثبت اطلاعات توسط دستگاههای ترددشمار، در مقابل این تعداد خودروی خروجی از استان، تعداد 463 هزار و 765 خودرو نیز وارد استان اردبیل شده‌اند که میزان ترددهای خروجی بیش از ورودی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان اردبیل از افزایش ترددها به میزان بیش از 11 درصد در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: میزان تردد خودروهای ورودی به استان اردبیل در این مدت با افزایش 3.2 درصدی و ترددهای خروجی نیز با افزایش 21 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بوده است.

رحمتی از جابه جایی 111 هزار و 655 نفر مسافر نوروزی در استان اردبیل خبر داد و افزود: این تعداد مسافر توسط 11 هزار و 943 دستگاه جابه‌جا شده‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تعداد سفرها 4.5 درصد کاهش یافته و شاهد کاهش تعداد مسافران نیز بوده‌ایم.

وی با اشاره به بارشهای اخیر برف در سطح جاده‌های استان اردبیل تصریح کرد: با تلاش راهداران و آماده‌باش نیروها و اقدامات در راستای برف‌روبی و نمک‌پاشی سطح جاده‌ها، تمامی محورهای مواصلاتی استان اعم از اصلی، فرعی و روستایی باز بوده و تردد در آنها جریان دارد و هیچ گونه مشکلی در زمینه تردد در محورهای استان به وجود نیامده است.

انتهای پیام/ح