مفتح در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد
گزارش رئیس دیوان محاسبات ار بازگشت 4هزار و 300میلیارد تومان به حساب خزانه و حساب‌های دولتی
دیوان محاسبات ایجاد حسابرسی در اقتصاد مقاومتی را از وظایف خود در سال جاری می‌داند
"محمدمهدی مفتح" سخنگوی کمیسیون برنامه‌وبودجه در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  پیرامون جلسه امروز کمیسیون برنامه‌وبودجه و مباحث مطرح شده در این جلسه عنوان داشت: امروز اولین جلسه کمیسیون برنامه‌وبودجه در سال 96 بود که از رئیس و دادستان و معاونین دیوان محاسبات دعوت شده بود تا در رابطه با گزارش اقدامات سال گذشته و همچنین اقدامات سال 96 این دیوان ارائه دهند.

وی با بیان اینکه مسئولین دیوان محاسبات از نیمه دوم سال گذشته مشغول به کار شدند، افزود: مسئولین دیوان محاسبات مهمترین اقداماتی که علاوه بر امور جاری در دیوان محاسبات برای 6 ماهه سال 95 بیان کردند، گزارش تفریغ بودجه سال 94 بود که به مجلس تقدیم شده است.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: موضوع دیگر جلسه امروز گزارش رئیس دیوان محاسبات از بازگشت 4هزار و 300میلیارد تومان به حساب خزانه و حساب‌های دولتی بود که مواردی که برخلاف قوانین و ضوابط هزینه می‌شده است به حساب خزانه برگشت خورده و یا به حساب‌های اصلی بازگشت داده شده است.

مفتح ادامه داد:  این 4هزار و 300میلیارد تومان شامل  برگشتی‌های حقوق‌های نجومی نیز به حساب خزانه یا حساب‌های اصلی است که بر اساس اقدامات و فعالیت‌هایی بوده که دیوان محاسبات داشته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین دیوان محاسبات در جلسه امروز برای سال 96 نیز مهمترین وظایف دیوان محاسبات را علاوه بر وظایف جاری، ایجاد حسابرسی در اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند و دوم اینکه حسابرسی عملکرد را در دیوان محاسبات ایجاد کنند.

انتهای پیام/