۴۰ هزار نفر به اورژانسهای بیمارستانهای تابع دانشکده علوم پزشکی آبادان در ایام نوروز مراجعه کردند.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا پایان تعطیلات نوروزی امسال به طور دقیق ۳۹ هزار و ۵۲۲ نفر به اورژانسهای بیمارستانهای تابع دانشکده علوم پزشکی آبادان (در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان ) مراجعه کردند.
علیرضا آموزنده افزود: در این میان، اورژانس بیمارستان شهید بهشتی آبادان با ۱۱هزار و ۸۷۹ مراجعه کننده، بیشترین آمار را به خود اختصاص داد.
وی همچنین آمار بستریشدگان در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشکده در بازده زمانی یادشده را دو هزار و ۱۲۵ نفر عنوان کرد و اظهار کرد: بر این اساس بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر با ۶۸۶ بیمار، بیشترین تعداد بستری را داشت.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در طول مدت یاد شده بیمارستانهای آیتاله طالقانی و شهید بهشتی آبادان، ولیعصر(عج) خرمشهر و شهید معرفیزاده شادگان به طور شبانه روزی به مراجعان خدمات ارائه می کردند.
انتهای پیام/د