اصفهان؛
اصفهان رتبه اول کاهش تصادفات کشور در نوروز
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار عبدالرضا آقاخانی در دیدار با استاندار اصفهان گفت: فرماندهی انتظامی استان نوروز 96 را با موفقیت‌های خوبی آغاز کرد و توانست با احداث ایستگاه‌های امنیت و سلامت که کلید آن در کشور توسط این فرماندهی زده شد در زمینه کاهش تصادفات فوتی به جایگاه خوبی دست پیدا کرده و رتبه اول کاهش تصادفات کشور را به خود اختصاص دهد.

وی افزود: در داخل شهر با کاهش 50 درصدی و در برون شهر با کاهش 29 درصدی تصادفات فوتی روبرو بودیم و در مجموع راه‌های شهری و برون شهری نیز تصادفات فوتی استان 36 درصد نسبت به نوروز 95 کاهش پیدا کرد و این درحالی بود که میانگین کاهش تصادفات فوتی کشور در نوروز امسال 8 درصد بود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان، سال 95 را سالی پرفراز و نشیب برای پلیس استان توصیف کرد و اظهار داشت: در سال گذشته اقدامات خوبی در برخورد با باندهای خلافکاری و مجرمان حرفه‌ای انجام گرفت و در زمینه استرداد اموال مسروقه به مالباختگان و همچنین انهدام کانون‌های جرم و برخورد توزیع کنندگان مواد مخدر دستاوردهای خوبی به دست آوردیم.

آقاخانی یکی از کارهای مهم پلیس استان را آموزش مردم در خصوص آشنایی با تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت: در سال گذشته کارشناسان ما با تعامل‌های صورت گرفته در مساجد، مراکز علمی، کارگاه‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس حضور یافته و به آموزش و ارائه هشدارهای انتظامی برای مردم پرداختند که تاثیرات خوبی نیز در افزایش آگاهی مردم و ارتباط بیشتر آحاد جامعه با بدنه پلیس داشت.

وی افزود: انشاء الله سال 96 با تحرک بیشتر در مأموریت‌های میدانی و صفی شروع خواهیم کرد چرا که احساس می‌کنیم در برخی از مناطق و جغرافیای استان مردم در خصوص برخی مسائل امنیتی و انتظامی دغدغه دارند و قصد داریم این دغدغه‌ها را شناسایی کرده و بر اساس آن‌ها مأموریت‌های خود را اجرایی کنیم.

این مقام انتظامی، مقابله با قاچاق کالا را از دیگر برنامه‌های فرماندهی انتظامی استان در سال 96 عنوان کرد و گفت: با توجه به تأثیر مبارزه با قاچاق در امنیت اقتصادی کشور به دنبال فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 96 به نام سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال طرح‌های خود در این زمینه را شدت بیشتری خواهیم داد.

وی با بیان اینکه مطمئناً نیروی انتظامی در موضوع امنیت اقتصادی می‌تواند تأثیرگذار باشد گفت: پلیس استان هم با آغاز سال 96 طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا را با جدیت آغاز کرده است.

آقاخانی موضوع مقابله با سرقت، توزیع و مصرف مواد مخدر، ارتقای امنیت اخلاقی و اجتماعی و کاهش تصادفات را از دیگر دغدغه‌های مهم مردم استان عنوان کرد و اظهار داشت: این موضوعات در دستور کار ویژه فرماندهی انتظامی استان قرار دارد و برای هریک از آن‌ها مأموریت‌های میدانی تدارک دیده شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در ادامه مهم‌ترین مأموریت پلیس استان در سال 96 را تأمین امنیت انتخابات عنوان کرد و گفت: برای این رزمایش بزرگ تعداد 11 هزار  نیرو به‌کارگیری خواهند شد و ساز و کار یک انتخابات پرنشاط، آزاد و امن و آرام فراهم شده تا انشاء الله مردم با آرامش کامل در پای صندوق‌های رأی شرکت کنند.

آقاخانی با تقدیر از حمایت و پشتیبانی مردم و مسئولان استان از نیروی انتظامی گفت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت مردم و دستگاه‌ها، امنیت کاملی را در سال 96 که با امنیت انتخابات همراه است رقم بزنیم.




انتهای پیام/م