احمد الطیب هدف از انفجارهای اخیر مصر را تلاش برای شعلهور کردن آتش جنگ داخلی بمنظور ضربه زدن به امنیت این کشور دانست.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، احمد الطیب، شیخ الازهر، در واکنش به حملات ترویستی علیه کلیساهای مسیحیان قبطی در شهرهای طنطا و اسکندریه، هدف از این انفجارها را تلاش برای شعله ور کردن آتش جنگ داخلی در مصر دانست.
وی تصریح کرد آنچه اتفاق افتاد تنها یک قوم و طایفه خاص مصری را هدف قرار نداده است، این کار اقدامی جنایتکارانه برای ضربه زدن به ثبات و امنیت کشور و تلاش برای شعلهور کردن آتش جنگ داخلی میان قبطی ها و مسلمانان مصری است تا برای پیگیری اهداف بعدی خرابکاران فراهم شود.
شیخ الازهر با بیان اینکه مردم مصر ملت بزرگی هستند که به ایستادگی و عبور از بحرانها عادت کردهاند، از تمامی اقشار در این کشور خواست در ادامه راه نیز از چنین حوادثی به سلامت عبور کنند.
انتهای پیام/