کرمان؛
۵۰ هزار معتکف در کرمان
۵۰ هزار معتکف در کرمان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،حجت‌الاسلام مهدی عربپور با اشاره به اینکه ثبت‌نام از معتکفین در کرمان از دوشنبه 14 فروردین آغاز شد خاطرنشان کرد: در شهر کرمان حدود 6 هزار و 700 نفر ثبت‌نام کردند که نسبت به سال گذشته افزایش داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه مراسم اعتکاف در شهر کرمان در 21 مسجد برای خواهران و 8 مسجد برای برادران برگزار می‌شود گفت: در سه مسجد مراسم اعتکاف ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود که در مساجد امام حسین‌(ع) خیابان والفجر و مسجد‌الرضا‌(ع) خیابان حافظ، دانش‌آموزان پسر و در مسجد قائم کرمان، دانش‌آموزان دختر شرکت می‌کنند.

مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان کرمان با بیان اینکه در کل استان بیش از 50 هزار نفر در مراسم اعتکاف استان کرمان شرکت کردند تصریح کرد: در طول مدت برگزاری اعتکاف، برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی با استفاده از کارشناسان حوزه‌های خانواده، فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی برای معتکفین اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/ی