سمنان؛
ووشوکاران ایران حریفان خود را در مسابقات ووشو جام پارس شناختند
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فدراسیون ووشو ایران گفت: ووشوکاران تیم های پارس جنوبی و هیات ووشوی سمنان، حریفان خود را در ششمین دوره مسابقات بین المللی ووشو جام پارس شناختند.

احمد خمیس آبادی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فدراسیون ووشو ایران گفت: این مسابقات از صبح روزشنبه با حضور نمایندگان کشورهای عراق، قزاقستان، بلغارستان، بلاروس، اندونزی، سنگاپور، برونئی، هند، لبنان، ارمنستان، افغانستان، بنگلادش، پاکستان وتیم های پارس جنوبی و هیات ووشوی سمنان از ایران در 2 بخش ساندا و تالوی مردان در سالن غدیر سمنان آغاز می شود.

وی اظهارداشت: براساس قرعه کشی انجام شده ووشوکاران تیم های ایرانی حریفان خود را در بخش ساندا شناختند.

**رقابت های بخش ساندا
*وزن 56 -کیلوگرم:

مسعود انصاری از پارس جنوبی در دور نخست با مردانوف از قزاقستان روبرو می شود و حامد کرمی از هیات ووشوی سمنان با مجتبی حیدری از افغانستان روبرو خواهد شد.
**وزن 60 -کیلوگرم:

یوسف خیری از پارس جنوبی در مرحله نخست با زاسولان تابای از قزاقستان رقابت می کند و سجاد تقی پور از هیات ووشوی سمنان با سلمان محمد از عراق مبارزه می کند.
**وزن 65 -کیلوگرم:

فرود ظفری از پارس جنوبی و محمد سیفی از هیات ووشوی سمنان پس از استراحت در مرحله نخست در دور دوم به مصاف هم می روند.
**وزن 70 -کیلوگرم:

محسن محمدسیفی قهرمان جهان از پارس جنوبی کار خود را با رقابت برابر مهدی هزاره از افغانستان آغاز می کند و یوسف صبری از هیات ووشوی سمنان در دور نخست استراحت دارد.
**وزن 75 -کیلوگرم:

یزدان کرمی نژاد از پارس جنوبی و سجاد عباسی از هیات ووشوی سمنان در نخستین مبارزه برابر هم صف آرایی می کنند.
*وزن 80 -کیلوگرم:

یزدان میرزایی از پارس جنوبی ابتدا با سجاد خلیلی از افغانستان پیکار می کند و حسن یلا از هیات ووشوی سمنان با چادی هیلام لبنانی رقابت خواهد داشت.
وزن 85 -کیلوگرم:

امیر قضلی قهرمان نامدار ووشوی ایران از پارس جنوبی در گام نخست استراحت دارد و اعتصام گنجیان از هیات ووشوی سمنان با عاشاق جعفری از افغانستان روبرو می شود.
*وزن 90 -کیلوگرم:

مرتضی نوروزی نماینده پارس جنوبی با محمودکریمی از افغانستان و اشکان دلفانی از هیات ووشوی سمنان با راجدر سینگ هندوستانی مبارزه می کنند.
*وزن 90 +کیلوگرم:

آرمان بازیاری از پارس جنوبی با حسین درویش نژاد از هیات ووشوی سمنان رقابت می کنند.
خمیس آبادی خاطرنشان کرد: رقابت های بخش تالو جام پارس نیز در فرم های، چانگ چوان، نان چوان، تای چی چوان، دائوشو، جین شو، نن دائو، گوئن شو، چیانگ شو، نن گوئن و تای چی جین برگزار می شود.

انتهای پیام / ه