ظریف به منظور شرکت در اولین اجلاس «۱۰ تمدن کهن جهان»، سوم اردیبهشت به مدت دو روز به یونان سفر خواهد کرد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به منظور شرکت در اولین اجلاس «۱۰ تمدن کهن جهان»، فردا یکشنبه سوم اردیبهشت به مدت دو روز به یونان سفر خواهد کرد.
قاسمی افزود: وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در اجلاس مذکور، با نخست وزیر و وزیر خارجه یونان و همچنین تعدادی از همتایان خود در این اجلاس، دیدار و گفتگو خواهد کرد.
اولین اجلاس «۱۰ تمدن کهن» از فردا در آتن به مدت دو روز برگزار خواهد شد و وزراء خارجه کشورهای ایران، چین، هند، ایتالیا و مصر از جمله مقامات دعوت شده به این اجلاس می باشند.
انتهای پیام/