اصفهان؛
آغاز برداشت خیار «گل به سر» در بادرود
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا مهدی بادی افزود: با آغاز کار برداشت خیار از مزرعه های بادرود برای یک هزار و 500 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی گفت: برداشت محصول خیار گل به سر بادرود در سطح 200 هکتار از مزرعه ها شروع شده و روزانه به طور متوسط از هر هکتار بین 30 تا 35 تن محصول با کیفیت برداشت و روانه بازار مصرف می‌ شود.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز اظهار داشت: همزمان با برداشت خیار به ازای هر هکتار حدود 600 نفر روز اشتغالزایی در طی دوماه ایجاد خواهد شد.

وی گفت: عملیات کاشت این محصول در اواخر بهمن به روش تونلی و با پوشش پلاستیک انجام شده و در طی دوماه انجام می گیرد.

مهدی بادی تصریح کرد: خیار بادرود به سبب عطر، طعم و ذائقه خاص طرفداران فراوانی دارد و به خیار گل به سر مشهور و معروف است.



انتهای پیام/م