مراحل انتخابات بهخوبی پیش رفته است/دولت آینده به مشکلات معیشتی مردم بیشتر توجه کند
دبير شورای نگهبان ابراز اميدواری كرد: دولت آينده به مشكلات معيشتی و اقتصادی مردم بيشتر توجه كند.

به گزارش حوزه مجلس
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی شوراینگهبان آيت الله جنتی صبح امروز در جلسه هفتگی اعضای شورای نگهبان با تبريك عيد مبعث و نيز حلول ماه شعبان گفت: انشاءالله لياقت بيابيم و از بركات ماه شعبان بهره بيشتری ببريم.
دبير شورای نگهبان در ادامه با اشاره اجمالی به روند بررسی صلاحيت داوطلبان رياست جمهوری و نيز مياندورهای مجلس شوراي اسلامی گفت: مراحل انتخابات تاكنون به خوبي پيش رفته است. اميدواريم در انتخابات رياست جمهوری فردی كه به صلاح مردم است انتخاب شود.
وی با اشاره به مشكلات معيشتی و اقتصادی و نيز بيكاری جوانان گفت: انشاءالله دولت آينده به مشكلات معيشتی و اقتصادی مردم بيشتر توجه كند و خداوند مقدر فرمايد آنچه خير و صلاح مردم است، اتفاق بيفتد.
حضرت آيت الله جنتی در ادامه گفت: داوطلبان بايد بكوشند به درد و رنج مردم توجه كنند و منتخب مردم تنها به فكر جريانهاي سياسی نباشد.