بندرعباس؛
آغاز تعمیرات واحد بازیافت گوگرد پالایشگاه نفت
 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،هاشم نامور مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: این تعمیرات در مدت 23 روز ، با رعایت استاندارد، اصول و قوانین بهداشت و ایمنی و محیط زیست انجام می شود .  
 
وی افزود : بازکردن تمام ظروف ، برجها ، راکتورها ، مبدل های حرارتی ، کولرها ، تلمبه‌ها ،کمپرسورها و تمام تجهیزات برقی و ابزار دقیق، مهم ترین کارها در تعمیرات است .  
 
مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت : وظیفه این واحد، بازیافت گوگرد از گازهای اسیدی و تصفیه آب ترش و جلوگیری از آلودگی و انتشار گازهای اسیدی در محیط زیست است.
 
هاشم نامور افزود : این واحد ظرفیت تولید روزانه 130 تن گوگرد دارد.
 
شرکت پالایش نفت بندرعباس یکی از 9 شرکت پالایشی کشور با ظرفیت پالایش 350هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی در روز ، 18 درصد انرژی مورد نیاز کشور را تامین می کند.
 
انتهای پیام/ف