معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی در آزادشهر:
درمان رایگان برای مصدومان حادثه یورت / مستمری معدن چیان از فردا برقرار می شود
درمان رایگان برای مصدومان حادثه معدن زغال / مستمری معدن چیان از فردا برقرار می شودبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛عبدالرحمان تاج‌الدینی معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی در جمع خبرنگاران در محل حادثه معدن یورت اظهار داشت: همه مصدومان حادثه که در مرکز درمانی بستری شدند به صورت رایگان مداوا شده که خوشبختانه بیشتر آنها تاکنون ترخیص شدند.

وی تصریح کرد: آنچه وظیفه ما است درباره خانواده و بازماندگان انجام خواهد شد و از فردا صبح با آغاز ساعت اولیه کار احکام مستمری افرادی که به عنوان کارگر معدن کار می‎کردند و فوت شدند حاضر خواهد شد و برای بازماندگان مستمری از فردا مقرر می‎شود.

وی افزود:آنهایی که در هنگام کار دچار حادثه شدند، با توجه به تائید دستگاه‎های ذی‎صلاح مشمول حوادث ناشی از کار قرار می‎گیرند.

معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: با نظر مسئولان استانی و صنایع و معدن پیش‎بینی شده که این کارگاه به تعلیق دربیاید تا از فاجعه‎های دیگر جلوگیری به عمل آید.

وی اظهار کرد: به همین منظور همه کارگرانی که در این کارگاه مشغول به فعالیت بودند بیمه بیکاری دریافت خواهند کرد تا بلاتلکیف نباشند.

تاج‌الدینی اظهار داشت: با وجود همه مشکلات عنوان شده در زمینه این معدن بیش از 5 میلیارد تومان پیمانکار این معدن به پیمانکار تامین اجتماعی بدهکار بود و اگر مطالبات بیمه‎ای توسط کارفرما انجام نشده است علت بر این نیست که ما به وظایف خود عمل نکنیم.

معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی افزود: سازمان تامین اجتماعی با توجه به رسالت خود که حراست و حفاظت از کارگران در زمان اشتغال است به همه وظایف قانونی خود عمل خواهد کرد.

وی افزود: ما در 2 سال گذشته تعداد 120 نفر از کارگران این معدن که بازنشسته شده بودند را براساس قانون کار حقوق و مزایای آنها را پرداخت کردیم.

معاون پارلمانی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: به محض شنیدن این خبر وظیفه داشتیم به صورت حضوری و میدانی در محل حادثه حضور پیدا کنیم تا بتوانیم موارد را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهیم.

انتهای پیام/ی