آزمون نخستین مرحله دوازدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن در استان فارس برگزار شد.
به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ سیدحمید موسوی سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به برگزاری آزمون مرحله اول دوازدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن در این استان اظهار کرد: این آزمون همزمان با سراسر كشور، در فارس برگزار شد.
وی ادامه داد: این آزمون در محل دبیرستان دخترانه امتیاز واقع در خیابان قصردشت شیراز برگزار شد و ۲۵۹ نفر از حافظان در جزء ۵، ۱۰، ۲۰ و كل قرآن كریم استان فارس مشاركت كردند.
سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس گفت: پذیرفتهشدگان این آزمون به مرحله بعد راه پیدا میكنند.
موسوی تصریح کرد: آزمون مرحله دوم اعطای مدرك تخصصی به حافظان در مردادماه و آزمون مرحله سوم نیز در نیمه دوم امسال برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: 7 هزار و 400 نفر از حافظان قرآن كریم در كل كشور در این آزمون مشاركت كردند و تنها حافظان كل قرآن باید در سه آزمون شركت كنند و آزمون مابقی حافظان دو مرحلهای است.
سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس افزود: به پذیرفتهشدگان این آزمونها مدرك تخصصی حفظ قرآن كه معتبرترین مدرك قرآنی كشور است، اعطا می شود.
انتهای
پیام/ن