ساری؛
تولید 80 هزار نهال گوجی بری در شهرستان قائم‌شهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه بخش کشاورزی پویا، زمینه ساز اشتغالزایی مولد و یکی از عوامل مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: جهاد کشاورزی آمادگی دارد با همکاری بسیج سازندگی و صندوق کارآفرینی امید از منابع موجود اعتباری تسهیلات خوداشتغالی برای توسعه کشت گوجی بری بعنوان شغل مکمل خانوارها برای ایجاد اشتغال و معیشت خانوار و توسعه پایدار کشاورزی استفاده کند.

فرزین فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر نیز گفت : 80 هزار نهال گوجی بری از نوع قرمز و سیاه در این شهرستان تولید و آماده عرضه به بازار است.

وی افزود: گوجی بری بصورت تازه، خشکبار، آب میوه، عصاره و پودر استفاده و در ظروف داروئی ارائه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر گفت : بالاترین غلظت آنتی اکسیدان در برگ گوجی بری است که به عنوان چای و دمنوش استفاده می شود و به دلیل تاثیر آن در جلوگیری از رشد و عدم پیشرفت سلول های سرطانی و کاهش عوارض شیمی درمانی، مانع تشکیل تومور و رشد آن می شود.

فرزین فرهادی افزود: پاکسازی پوست، محافظت از دستگاه ایمنی بدن، ضدپیری، کاهش دردهای بدن، کاهنده‌ی کلسترول و تری‌گلیسرید خون از خواص دارویی این گیاه است.

وی گفت : این میوه حاوی تمام اسید آمینه‌های ضروری، بیش از ۲۱ ماده‌ی معدنی، آهن، پلی‌ساکارید، ویتامین B،ویتامین Eو بسیاری دیگر از مواد مغذی است.

انتهای پیام/آ