در گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها مطرح شد؛
تعداد خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر دو برابر می‌شود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در چهل و نهمین گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه امیرکبیر با ۱۰ هکتار فضای فیزیکی و ۱۴ هزار دانشجو، سرانه ورزشی پایینی دارد که امکانات ورزشی آن چه که باید و شاید رشد پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: مجموعه ورزشی در این دانشگاه در حال ساخت است که امیدواریم بتوانیم با کمک خیرین این مجموعه را به اتمام برسانیم.

رییس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: به دلیل اهمیت و اثری که ورزش دارد باید در این زمینه گام‌های اساسی برداریم.

وی بیان کرد: در فکر سایت دوم برای دانشگاه هستیم که باید این اتفاق بیفتد، هم دانشگاه توسعه پیدا کند و هم بتوانیم فضاهای ورزشی را توسعه دهیم، ما معتقدیم سرانه ورزشی در دانشگاه‌ها استاندارد و قابل قبول نیست و ورزش در رتبه پایین تری قرار گرفته است که بخشی از آن به دلیل کمبود بودجه است.

معتمدی عنوان کرد: دانشگاه امیرکبیر برنامه راهبردی خودش را دارد تا در ورزش بتواند به سایر دانشگاه‌های خوب در این زمینه برسد.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک وزارت علوم و خیّرین مجموعه ورزشی این دانشگاه را به اتمام برسانیم تا بتوانیم گام‌های بهتری در این زمینه برداشته باشیم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: در فکر یک سایت دوم برای دانشگاه هستیم که با آن بتوانیم فضای ورزشی که به آن نیاز داریم را در اختیار داشته باشیم.

وی افزود: متأسفانه در دولت قبل محدودیت‌هایی داشتیم که تمامی گروه‌ها نمی‌توانستند فعالیت کنند، ولی خوشبختانه امروز هیچ منعی قائل نیستیم و در چارچوب ضوابط می‌توانیم فعالیت و موانع را به حداقل برسانیم.

معتمدی یادآورشد: خوابگاه‌ها با وجود اینکه با کسری بودجه مواجه بودیم ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد و تا پایان برنامه ششم میزان خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر دو برابر خواهد شد.

انتهای پیام/