بازداشت 1000 مظنون تروریستی در مراکش در سال 2016
مراکش: بازداشت 1000 نفر در اقدامات تروریستی در سال 2016
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه خبری النشره، اداره زندان‌های و بازپروری مراکش اعلام کرد: 1000 نفر در سال 2016 در ارتباط با مسائل تروریستی و افراط گرایی بازداشت شده و در زندان به سر می برند.

به گزارش این نهاد، این تعداد در مقایسه با سال 2015 افزایشی نسبی داشته است. در سال 2015،  723 فرد مرتبط با مسائل تروریستی بازداشت شدند.

این نهاد در گزارشی درباره عملکرد سال میلادی گذشته خود اعلام کرد: برای جلوگیری از ترویج افکار افراط گرایانه اقداماتی  با مشارکت انجمن عملای مسلمان مراکش در سراسر زندان ها انجام دادیم .

بنابر این گزارش، مراکش ضمن اجرای برنامه سازمان ملل در مبارزه با افراط گرایی، به نشر اسلام اعتدالگرایانه در زندان های کشورش پرداخته است تا بدین وسیله، زندانیان فرصت بازاندیشی در اعتقادات خود را داشته و به زندگی عادی در جامعه بازگردند.

وزارت کشور مراکش چندی پیش نیز اعلام کرد 1631 نفر از اتباع این کشور در میان گروه های تروریستی فعالیت می کنند که 864 نفر از آنان به گروه تروریستی داعش پیوسته اند و 558 نفر در درگیری های سوریه و عراق کشته شده اند.
 
 
انتهای پیام/