قزوین؛
هشدار دامپزشکی درباره شیوع بیماری تب کریمه - کنگو
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ امین یوسفی افزود :مهمترین ناقل ویروس این بیماری کنه هیالوما است و کارگران کشتارگاه ، قصابان ، کشاورزان ، چوپانان ، دامداران ، زنان خانه دار، دامپزشکان ، پزشکان و مشاغل وابسته بیمارستانی ، به ترتیب بیشتراز دیگر رده های شغلی جامعه در معرض خطر این بیماری هستند.

وی اضافه کرد : مقاومت ویروس در برابر تغییرات دمایی کم است و در دمای 56 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه و یا نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت پس از ذبح در سردخانه به دلیل پایین آمدن دما و PH از بین می رود.

سرپرست اداره دامپزشکی آوج گفت : استفاده نکردن از دستکش ،  شستشو وضدعفونی نکردن وسایل کشتار دام ، تماس غیر ضرور با دام ها ، خوردن و آشامیدن در محل نگهداری دام ها و یا محل کشتار دام ، بازی با کنه ها و له کردن کنه ها بادست ، خوردن جگر خام وگوشت دام تازه کشتار شده از جمله مواردی هستند که مخاطره ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند .

یوسفی به شهروندان و روستائیان توصیه کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه -کنگو ، موارد بهداشتی را رعایت کنند و جایگاه های نگهداری دام را سمپاشی کنند.
 
انتهای پیام/