همدان؛
نخستین بار در مرکز همدان ،اجرای طرح ارتباط تصویری زنده با خبرنگاران
نخستین بار در مرکز همدان ،اجرای طرح ارتباط تصویری زنده با خبرنگارانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛
میسر افزود: همزمان با 29 اردیبهشت، گزارش هایی از حماسه حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی ، به کمک بهره گیری از اینترنت مهیا شد.

 
در اجرای این روش با استفاده از بستر اینترنتی تلفنهای همراه ، خبرنگاران آزاد در مراکز شهرستانها و مستقر در شعب اخذ رای مرکز استان، حضور پر شور مردم در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به تصویر کشیدند.
 

خبرنگاران و گزارشگران این مرکز ،با برقراری ارتباط مستقیم تصویری و گزارش حضور مردم و نیز گفتگو با رای دهندگان ، رسانه استانی را یکبار دیگر در راه رسیدن به توسعه و فناوری پیشرفته تر یاری کردند.
 
 
انتهای پیام/ش.و