کشاورز نیریزی برای نخستین بار در گلخانه خود، کلم بروکلی ارگانیک برداشت کرد.
به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ محمد ذکایی گلخانهدار پیشرو اکبرآباد مشکان، برای نخستین بار اقدام به کاشت و برداشت محصول کلم بروکلی ارگانیک در گلخانه خود کرد.
این گلخانهدار و باغدار جوان که از سال ۱۳۸۸ اقدام به ایجاد گلخانه و فعالیت در این رشته کرده، با کاشت محصولاتی مانند خیار و گوجهفرنگی ارگانیک، از کشاورزان موفق این بخش است.
محمد ذکایی ، این گلخانهدار اظهار کرد: در این گلخانه از دو بذر ایرانی و خارجی استفاده شده و در طول این دوره از هیچگونه سم و حتی کود شیمیایی استفاده نکردم و از همان خاک و کود دامی ذخیره شده در خاک کشت قبلی بهره بردیم و با نظارت کارشناسان مرکز خدمات کشاورزی مشکان به نتایج بسیار خوبی رسیدیم.
سعید ضیغمی مسئول زراعت جهاد کشاورزی نیریز بیان کرد: کم هزینه بودن محصول، نیاز به نیروی کار و انرژی کمتر و تولید محصول بیشتر از مزایای کشت گلخانهای است که محصول با قیمت مناسب نیز وارد بازار میشود.
انتهای
پیام/ن