ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ+ تصاویر
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی سی ان ان در خبری فوری اعلام کرد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، وارد واتیکان شد و  با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان، دیدار کرد.

ترامپ که شامگاه سه شنبه وارد رم شد، صبح امروز ساعت 8 و 20 دقیقه (ساعت 6 و 20 دقیقه به وقت گرینویچ) در واتیکان -محل اقامت پاپ فرانسیس- با پاپ دیدار کرد.

ملانیا همسر ترامپ، ایوانکا دختر وی و جرد کوشنر، داماد ترامپ، وی را در این سفر به ایتالیا همراهی می کنند. طبق پروتکل واتیکان، که البته اجباری نیست، ملانیا و ایوانکا لباس مشکی و یک شال پوشیده بودند.

این سومین مرحله از نخستین سفر دوره ای دونالد ترامپ پس از ورود به کاخ سفید است. ترامپ پیش از این به عربستان سعودی و همچنین فلسطین اشغالی و سرزمین‌های فلسطینی سفر کرده بود. 

وی قرار است پس از ایتالیا برای شرکت در نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به بروکسل برود و پس از آن در نشست سران گروه هفت (هفت کشور صنعتی جهان) در شهر تائورمینا در جزیره سیسیل شرکت خواهد کرد.


ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ

ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ

ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ+ تصاویر

ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ+ تصاویر

ورود ترامپ به واتیکان و دیدار با پاپ+ تصاویر


انتهای پیام/