اصفهان؛
جرایم دو برابری رانندگی بخشوده می شود
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ رضا رضایی اضافه کرد: براساس اعلام پلیس راهور ناجا 2 برابری جرایم رانندگی تا آخر سال 95 مورد بخشودگی قرار گرفته است و رانندگان تا پایان آذر فرصت دارند که برای تسویه اصل جرایم رانندگی خود به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنند.
 
وی اظهار کرد: چنانچه اشخاصی که خودروی آنها دارای صورت وضعیت خلافی باشد و در مدت زمان معین شده نسبت به تسویه اصل جرایم خود اقدام نکنند پس از پایان آذر ماه بطور مجدد جرائم الصاقی و تسلیمی آنان مشمول 2برابری خواهد شد.
 
رئیس پلیس راهور استان اصفهان افزود: با توجه به مراجعه شهروندان به شهرک آزمایش و حضور در جلسات ملاقات مردمی سامانه 197 به اطلاع شهروندان می رساند که اعمال بخشودگی 2 برابری جرایم رانندگی فقط در دفاتر پلیس+10 سراسر استان امکان پذیر است و نیاز به مراجعه به پلیس راهور ندارد.
 
 
 
انتهای پیام/م