اصفهان؛
صادرات ماهی قزل آلا از اصفهان به خارج از کشور
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: صادرات ماهی قزل آلا از اصفهان به کشور امارات از این پس هفته ای 2 بار (روزهای دوشنبه و پنجشنبه) انجام می شود.
 
منصور کیمیایی اضافه کرد: این محصول در یکی از شرکت های بسته بندی آبزیان زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بسته بندی و از طریق فرودگاه شهید بهشتی اصفهان صادر می شود.
 
وی گفت: افزایش ظرفیت اصفهان در تولید انواع فرآورده های خام دامی و آبزیان سبب شده است تا صادرات این فرآورده ها از این استان افزایش یابد.
 
کیمیایی افزود: هر سال سعی می شود متناسب با نیاز کشورهای هدف، محصولات جدیدی به سبد صادراتی مواد پروتئینی استان اصفهان اضافه شود.
 
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این اداره کل آمادگی دارد تا در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی با انجام نظارت ها و ارائه مشاوره های لازم، به صادرکنندگان این بخش کمک کند.
 
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سال گذشته 6 هزار و 576 تُن انواع آبزی(ماهیان گرم آبی، سردابی و خاویاری) در مناطق مستعد استان تولید شد.
 
 
انتهای پیام/م