لیبی نیز به تبعیت از عربستان سعودی، روابط خود را با قطر قطع کرد
لیبی نیز به تبعیت از عربستان سعودی، روابط خود را قطر قطع کردبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در پی اقدام برخی کشورهای عربی در قطع مناسبات دیپلماتیک با قطر، لیبی نیز امروز دوشنبه اعلام کرد روابط دیپلماتیک خود را با دوحه قطع کرده است. 

از سوی دیگر، شبکه تلویزیونی المیادین در خبری فوری اعلام کرد خطوط هواپیمایی قطر از تعلیق تمامی پروازهایش به عربستان خبر داد.

شرکت هواپیمایی العربیه امارات (ایر عربیا)  نیز خبر داد همه پروازهایش از شارجه به دوحه را از روز سه‌شنبه تعلیق می‌کند.

پیش از این، امارات، بحرین، مصر، دولت مستعفی و فراری یمن و عربستان سعودی از قطع روابط خود با قطر خبر دادند.

تنش بین قطر و کشورهای حاشیه خلیج فارس در پی بیان اظهاراتی منتسب به امیر قطر در حمایت از ایران و حزب‌الله افزایش یافت و از آن زمان به بعد رو به وخامت گذاشت.



انتهای پیام/