اصفهان؛
برداشت بیش از ۹۰ تن زیره در استان اصفهان
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن شاه طالبی در خصوص آخرین وضعیت کشت زیره در سطح استان، اظهار داشت: زیره سبز در چهار شهرستان خور و بیابانک، دهاقان، مبارکه و نطنز کشت می‌شود.

وی ادامه داد: سطح زیر کشت زیره سبز در این چهار شهرستان به بیش از ۱۳۴ هکتار می‌رسد و از این سطوح بیش از ۹۰ تن محصول برداشت می‌شود.

کارشناس مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: کشت محصول زیره سیاه نیز در شهرستان خور و بیابانک در سطح ۲ دهم درصد هکتار از اراضی انجام شده است.

شاه طالبی در خصوص خواص و آثار دارویی زیره نیز گفت: زیره غنی از املاح معدنی همچون آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، منگنز و منیزیم است. مصرف مس و آهن برای تولید گلبول‌های قرمز خون ضروری است و زیره از این نظر منبع مناسبی است. به علاوه می‌توان انواع ویتامین‌های ضروری همچون A، E، C را از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.

 
 
 
انتهای پیام/م