تبریز؛
انتشار فراخوان طراحی نماد شهری با موضوع نماز در ارس
انتشار فراخوان طراحی نماد شهری با موضوع نماز در ارسبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛احمدی معاون عمرانی و زیربنائی سازمان منطقه آزاد ارس گفت: نماد شهری نماز در راستای ارج نهادن به مفهوم والای نماز، به عنوان رکن اساسی دین مبین اسلام، طراحی و در منطقه آزاد ارس نصب خواهد شد.
 
وی، ارتقا و گسترش آموزه دینی نماز بین اقشار مختلف مردم، ارتقای فضای شهری با استفاده از نمادهای دینی از طریق آفرینش های هنری و بیان مظاهر دینی و معنوی متناسب با فضای شهری جهت تاثیرگذاری مطلوب بر مخاطبان از رویکردهای این فراخوان عنوان کرد.
 
معاون عمرانی و زیربنائی سازمان منطقه آزاد ارس در مورد شرایط در نظر گرفته شده برای نماد شهری نماز نیز گفت: نگاه نو و خلاقانه به موضوع نماز، پرهیز از ساده انگاری و طرح های شعارگونه، به دور بودن از معانی پیچیده فلسفی و انتقال مفهوم عبادت و رشد معنوی به منظور نشان دادن نماز به عنوان ستون دین و بازدارنده از نگاه، از جمله مواردی می باشند که ارائه دهنده های طرح ملزم به توجه به آن ها هستند.
 
احمدی افزود: از علاقمندان و فعالان رشته های هنری، معماری و معماری اسلامی دعوت می شود که طرح های پیشنهادی خود را به معاونت عمرانی و زیربنائی سازمان منطقه آزاد ارس ارسال کنند.
 
وی اضافه کرد: مهلت ارسال آثار پیشنهادی برای طراحی نماد شهری نماز بیستم تیرماه 96 بوده و علاقمندان باید آثار خود را به طور کامل و بر اساس ضوابطی که در فراخوان منتشر شده است، به سازمان منطقه آزاد ارس ارسال کنند.
 
احمدی در زمینه فراخوان طراحی نماد شهری ژئوپارک ارس نیز گفت: معاونت فنی و زیربنائی سازمان منطقه آزاد ارس در نظر دارد، ساماندهی و زیباسازی سه راهی سایت ژئوپارک ارس در مجاورت پارک کوهستان را با در نظر گرفتن شرایط محیطی به اساتید، دانشجویان، مهندسین معمار و مشاورین ذی صلاح واگذار کند.
 
وی اعلام کرد: علاقمندان به این موضوع می توانند حداکثر تا 30 تیرماه 96 ، طرح های خود را بر اساس ضوابطی که در این فراخوان منتشر شده است به واحد زیباسازی معاونت فنی و زیربنائی سازمان منطقه آزاد ارس ارسال کنند.
 
احمدی اظهارکرد: زیبایی مناسب در روز و نورپردازی در شب به همراه توجه ویژه به عناصر ژئوپارک ارس و لوگوی این ژئوپارک باید مدنظر طراحان نماد شهری این محوطه باشد.
 
 
انتهای پیام/ش