قزوین؛
نظارت بر قنادی های آبیک در ماه رمضان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مرتضی یعقوبی گفت: در این طرح ، بازرسان در بازدید از قنادی ها بر نحوه تامین و نگهداری تخم مرغ در تهیه انواع شیرینی بویژه زولبیا و بامیه نظارت می کنند.
 
وی افزود: رعایت زنجیره سرد و توجه به بهداشت تخم مرغ به دلیل قابلیت فساد پذیری بالا از اهمیت بالایی در تهیه محصولات غذایی برخوردار است و به همین دلیل تهیه و نگهداری تخم مرغ در قنادیها دارای ضوابطی است که در صورت رعایت نکردن این شرایط ، سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.
 
انتهای پیام/