ساری؛
توزیع 1300 سبد کالای همای رحمت در مازندران

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ؛ مجتبی اکبری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در راستای اجرای طرح سراسری همای رحمت در ماه مبارک رمضان به همت خیران و نیکوکاران عضو این جمعیت، تا کنون 1300 سبد کالای مواد غذایی تهیه و در بین اقشار نیازمند توزیع شد.

وی با بیان اینکه توزیع این سبدها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت افزود: اقلام این سبد شامل برنج، حبوبات، روغن، چای، قند و شکر، رب گوجه، خرما، پنیر، ماکارونی، مرغ و گوشت قرمز و سایر ملزومات غذایی و بهداشتی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران ارزش ریالی سبد های کالا ی توزیع شده را یک میلیارد و 500 میلیون ریال ریال اعلام کرد و گفت : در همین راستا تاکنون دو سفره مهربانی (ضیافت افطار) نیز با بهره‌وری 200 نفراز مستمندان و به ارزش ریالی 32میلیون ریال از سوی داوطلبان و خیران عضو جمعیت هلال احمر استان تدارک دیده شد.

مجتبی اکبری با اشاره به اینکه 7 پزشک داوطلب نیز در قالب بربایی چادر سلامت خدمات ویزیت رایگان را شهروندان استان ارائه می کنند، افزود: توزیع بسته های فرهنگی و آموزشی نیز از طریق چادرهای سلامت انجام خواهد شد.

انتهای پیام/آ