برداشت گل‌محمدی در نهاوند آغاز شد
برداشت گل‌محمدی در نهاوند آغاز شد
به گزارش خبرنگار گروه استان‌هایباشگاه خبرنگاران جوان از همدان، احمد باقری گفت:: پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار ۱ ٫ ۵ تن گل‌محمدی برداشت شوداین محصول برای مصرف خوراکی به عنوان مربا، گلابگیری، تهیه اسانس و عصاره و مصارف دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
باقری با اشاره به اینکه گل‌محمدی از خانواده گل سرخیان محسوب می‌شود، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های جدی در جهادکشاورزی توسعه کشت محصول گل‌محمدی است.
 
وی خاطرنشان کرد: گل‌محمدی در بین ۲۰۰ گونه خانواده گل سرخیان به عنوان محصول اصلی برای اسانس‌گیری محسوب می‌شود و اسانس گل‌محمدی کاربردی‌های زیادی دارد و می‌توان از آن در صنایع بهداشتی، دارویی و غذایی بهره برد.
 
باقری با بیان اینکه گل‌محمدی از نظر عطر و اسانس اهمیت قابل توجهی دارد و بسیاری از فعالان عرصه عطرسازی اسانس گل‌محمدی را مهمترین ماده اولیه این صنایع می‌دانند، یادآور شد: برداشت گل‌محمدی صبح زود صورت می‌گیرد و یک کارگر به طور میانگین روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ کیلوگرم گل‌محمدی می‌تواند برداشت کند.
 
انتهای پیام/ز