رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: بیماری تب کریمه کنگو در استان تحت کنترل است.
به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهبازی با بیان اینکه بیماری تب ریمه کنگو از سال های گذشته وجود داشته و بیماری جدیدی نیست گفت: ویروس این بیماری به حدی ضعیف است که با نگهداری 24 ساعته گوشت
دام تازه کشتار شده و نگهداری 48 ساعته جگر در دمای یخچال از بین می رود.
شهبازی تاکید کرد: تنها یک مورد مرگ انسانی در اثر بیماری در استان داشتیم که آن
هم مربوط به یک جگرکی بوده و بیماری در استان تحت کنترل است.