بجنورد؛
برگزاری مراسم شام غریبان در 22 بقعه متبرکه خراسان‌شمالی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛حجت الاسلام علی اکبر صفری معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی گفت: مراسم شام غریبان امام علی (ع) در آستان 22 بقعه متبرکه استان برگزار می شود.

وی افزود: مراسم احیاء داری شب‌های قدر در سطح 21 امامزاده شاخص استان با برپایی برنامه‌هایی همانند سخنرانی، نماز صد رکعتی، دعای جوشن کبیر، قرآن به سر انجام می‌شود.

حجت الاسلام علی اکبر صفری گفت: معاون سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی و مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان از سخنران شب های قدر در استان هستند.

صفری با اشاره به استفاده از ظرفیت مداحان استانی در این برنامه‌ها، اظهار کرد: محفل انس با قرآن کریم نیز با حضور قاری مصری در شهرستان های بجنورد و شیروان برپا خواهدشد.

انتهای پیام/آ